Giro uomo logo

Giro Uomo / Politika privatnosti

Politika privatnosti

PR.MAKSIĆ NENAD str GIRO, BEOGRAD posvećen zaštiti svih informacija koje sakuplja i čuva o Vama shodno pozitivnim propisima Republike Srbije.

Korisnici našeg sajta prihvataju da se podaci o njima koriste u skladu sa ovom Politikom privatnosti.

PR.MAKSIĆ NENAD str GIRO, BEOGRAD sakuplja minimalnu količinu informacija o Vama u svrhu pružanja kvalitetne usluge. Politika privatnosti objašnjava koji postupci mogu rezultirati sakupljanjem podataka o Vama. Vaša poseta našem sajtu daje nam pravo za prikupljanje pomenutih informacija.

Pristupom na naš sajt dajete nam pravo da sakupljamo sve informacije koje nam šaljete zavisno od tipa formulara koje popunjavate uključujući ime, adresu, broj telefona, e-mail adresu, kao i ostale podatke koje možete ostaviti na sajtu. Ostale informacije mogu biti zahtevane u skladu sa promenama koje su naznačene na sajtu.

Sakupljene informacije koristimo prvenstveno u svrhu obrade zahteva korisnika i posetioca sajta. Sve standardne mere predostrožnosti se preduzimaju kako bi se sprečio neovlašćen pristup ovim podacima. Od korisnika se može zahtevati naknadna provera identiteta kako bi informacije o nalozima bile potpune.

U svakom trenutku korisnici mogu da traže da se prikupljeni podaci izbrišu iz evidencije podataka.

PR.MAKSIĆ NENAD str GIRO, BEOGRAD ne razmenjuje ni jednu informaciju o korisnicima sa trećim licima. Dobijene informacije se mogu koristiti u cilju održavanja kontakta sa korisnicima i obaveštavanja o razvoju našeg biznisa. Ukoliko u nekom trenutku u budućnosti budemo primorani da otkrijemo sakupljene informacije trećoj strani (npr. državnim organima), o tome će korisnik biti obavešten i dati svoju saglasnost.

PR.MAKSIĆ NENAD str GIRO, BEOGRAD obaveštava korisnike da povremeno može objaviti podatke uopštenog značaja koji se tiču samog sajta ili PR.MAKSIĆ NENAD str GIRO, BEOGRAD – na primer, broj posetilaca sajta, broj obavljenih kupovina isl, ali prilikom objavljivanja ovakvih podataka, isti nikada neće uključiti informacije pomoću kojih bi se mogli identifikovati pojedinci.

PR.MAKSIĆ NENAD str GIRO, BEOGRAD nije odgovorna za sadržaj informacija objavljenih od strane korisnika putem chat-a ili direktnih porukaPR.MAKSIĆ NENAD str GIRO, BEOGRAD . Nismo u obavezi da pratimo razgovore korisnika na chatu i samim tim se ne smatramo odgovornim za bilo koja saopštenja.

PR.MAKSIĆ NENAD str GIRO, BEOGRAD garantuje da primenjuje sve standardne bezbednosne mere štiteći lične podatke sakupljene od svojih korisnika shodno pozitivnim propisima Republike Srbije. Ovo uključuje ali nije ograničeno sa: pristupom ličnim podacima sa lozinkom, ograničenim pristupom osetljivim podacima, enkriptovanim transfer osetljivih podataka poslatih od strane korisnika na PR.MAKSIĆ NENAD str GIRO, BEOGRAD formama za prijavu, naručivanje itd. Ipak, mogu postojati propusti vezani za bezbednost koji nisu pod kontrolom PR.MAKSIĆ NENAD str GIRO, BEOGRAD . Odlukom da PR.MAKSIĆ NENAD str GIRO, BEOGRAD obezbedi lične informacije korisnik razume i slaže se sa činjenicom da bezbednost, integritet i privatnost njegovih podataka ne može biti 100% garantovana.

PR.MAKSIĆ NENAD str GIRO, BEOGRAD zadržava pravo da bilo kada izmeni ovu Politiku privatnosti. Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na sajtu www.girouomo.rs Korisnik se obavezuje da povremeno pročita ovu politiku privatnosti kako bi bio upoznat sa eventualnim izmenama iste. Ukoliko korisnik nastavi da koristi sajt i usluge PR.MAKSIĆ NENAD str GIRO, BEOGRAD nakon bilo koje nove verzije politike privatnosti, podrazumeva se da je istu prihvatio kao važeću.

Montechiaro Logo
Giro uomo logo

Kontaktirajte nas

Trnska 3, 11000 Beograd, Srbija

girouomo@gmail.com

(+381) 62 20 10 02

Radno vreme

Pon - Pet: 14:00-19:30

Subota: 10:00-14:00

Zapratite nas

                                                             

                               

Copyright © 2020 Str “Giro”. Izrada web sajtova naKlik - Web servisi